ΧΩΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ : ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ 40%, ΜΕΡΛΟ 40%, ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ
ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 8 μήνες σε δρύινα βαρέλια
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Πυκνό άρωμα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως μούρο, κεράσια, μπαχαρικών, σοκολάτας και βανίλιας. Μαλακές τανίνες , ζωηρή οξυτητα, εντονα μπαχαρικά
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟ: Σοκολατένια γλυκά ιδιαίτερα μαύρης σοκολάτας με ξηρούς καρπούς. Συμπυκνωμένα γλυκά μαύρης σοκολάτες με βύσινα, μουρα, ξηρούς καρπούς