ΧΩΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ : ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ 40%, ΜΕΡΛΟ 40%, ΜΑΝΔΗΛΑΡΙΑ

ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 8 μήνες σε δρύινα βαρέλια

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Πυκνό άρωμα κόκκινων και μαύρων φρούτων όπως μούρο, κεράσια, μπαχαρικών, σοκολάτας και βανίλιας. Μαλακές τανίνες , ζωηρή οξυτητα, εντονα μπαχαρικά

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟ:  Σοκολατένια γλυκά ιδιαίτερα μαύρης σοκολάτας με ξηρούς καρπούς. Συμπυκνωμένα γλυκά μαύρης σοκολάτες με βύσινα, μουρα, ξηρούς καρπούς