Ρόζα Κάρδαρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Ασχολήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση της μητέρας της στον τομέα της πώλησης. Παρακολούθησε σεμινάρια διακοσμητικής στη σχολή ΑΚΤΟ. Η αγάπη της για τα γλυκίσματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία της στις πωλήσεις, την έκανε τον ιδανικό άνθρωπο να αναλάβει τη διεύθυνση πωλήσεων του Μαλεμπί.

Ρόζα Κάρδαρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Ασχολήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση της μητέρας της στον τομέα της πώλησης. Παρακολούθησε σεμινάρια διακοσμητικής στη σχολή ΑΚΤΟ. Η αγάπη της για τα γλυκίσματα, σε συνδυασμό με την εμπειρία της στις πωλήσεις, την έκανε τον ιδανικό άνθρωπο να αναλάβει τη διεύθυνση πωλήσεων του Μαλεμπί.

Δημήτρης Λεμοντζόγλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει Πολίτικη καταγωγή. Έμαθε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από τον παππού του, μεγάλο ζαχαροπλαστη της Κωνσταντινούπολης. Από το 1999 ασχολείται στις οικογενειακές επιχειρήσεις ζαχαροπλαστείων των γονέων του ως pastry-chef. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων πάνω στη ζαχαροπλαστική στο Βέλγιο και στη Γαλλία. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του συνέβαλαν στη λειτουργικότητα του εργαστηρίου του Μαλεμπί, κάνοντάς τον έναν συνδετικό κρίκο της παραδοσιακής και της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.

Δημήτρης Λεμοντζόγλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα κι έχει Πολίτικη καταγωγή. Έμαθε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από τον παππού του, μεγάλο ζαχαροπλαστη της Κωνσταντινούπολης. Από το 1999 ασχολείται στις οικογενειακές επιχειρήσεις ζαχαροπλαστείων των γονέων του ως pastry-chef. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων πάνω στη ζαχαροπλαστική στο Βέλγιο και στη Γαλλία. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του συνέβαλαν στη λειτουργικότητα του εργαστηρίου του Μαλεμπί, κάνοντάς τον έναν συνδετικό κρίκο της παραδοσιακής και της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.

Άγγελος Κάρδαρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Σπούδασε Μηχανολογία στο ΤΕΙ Αθήνας, όμως η τέχνη της μαγειρικής τον κέρδισε. Εκπαιδεύτηκε στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική στη πιο φημισμένη σχολή της Ελλάδας (Le Monde) από τους πιο γνωστούς chef. Πήρε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef (season 2) καταλαμβάνοντας την 7η θέση ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Το Μαλεμπί ήταν ο χώρος που άρμοζε για να βγάλει το ταλέντο του.

Άγγελος Κάρδαρης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Σπούδασε Μηχανολογία στο ΤΕΙ Αθήνας, όμως η τέχνη της μαγειρικής τον κέρδισε. Εκπαιδεύτηκε στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική στη πιο φημισμένη σχολή της Ελλάδας (Le Monde) από τους πιο γνωστούς chef. Πήρε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής Masterchef (season 2) καταλαμβάνοντας την 7η θέση ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους. Το Μαλεμπί ήταν ο χώρος που άρμοζε για να βγάλει το ταλέντο του.